Als je wilt dat klanten graag bij je komen winkelen, zul je aan het werk moeten. Je moet je winkel en de straat zo aantrekkelijk mogelijk maken. Stap één is dan een container huren. Je kunt dan écht gaan opruimen, zonder dat je overal vuilniszakken hebt staan. Een container huren kan voor een keer, maar je kunt ook een container huren en dan gelijk een contract afsluiten. Zo weet je dat je iedere week, iedere twee weken of iedere maand een lege container hebt, die je weer kunt vullen met al het afval uit je winkel en je omgeving. Een container huren is een kleine moeite en geeft een groot plezier.

Een container huren om je klanten blij te maken? Jazeker!

Want zeg nou zelf. Als het er ergens vies en rommelig uit ziet, ga jij daar dan graag naartoe? Dat denk ik dus niet. En dus zullen je klanten het erg waarderen als jij er voor zorgt dat zij zonder in de troep te stappen bij je winkel kunnen komen. Natuurlijk heb je in veel gemeenten de straatvegers, maar die zijn er ook niet iedere dag. Je kunt zelf iedere dag je stoep even vegen en zorgen dat alles er netjes bij ligt. Een container huren kan je hierbij helpen. Je zorgt er dan direct voor dat het vuil op de juiste manier wordt afgevoerd.

Een container huren helpt mee aan een beter milieu

Want door een container huren zorg je ervoor dat het vuil op de juiste manier wordt afgevoerd en verwerkt. Het is daarom wel van belang dat je de juiste container huurt voor jouw vuil. Heb je een boekwinkel, dan zul je vooral papier/karton en plastic-afval hebben. Het is dan zeker niet nodig om twee hele grote containers te huren. Je kunt dan best toe met wat kleinere containers die je, bijvoorbeeld, iedere week laat legen.
Container huren

Een container huren samen met de rest van de winkelstraat

Als de gemeente, net als in de gemeente waar ik woon, geen onderhoud meer pleegt aan straten en stoepen, zul je als winkeliersvereniging toch iets moeten. Anders gaan de klanten wel naar een gemeente verderop. Een container huren met de winkeliersvereniging kan dan een oplossing zijn. Iedere dag of iedere week alles even goed aanvegen en de mensen zullen graag bij je komen winkelen. Omdat het bijna niet te doen is om al dat afval te scheiden, huur je dan een (grote) container voor restafval.