Online shoppen is een van mijn favoriete hobby’s. Je gaat gewoon lekker op je vrije middag voor je laptop zitten met een heerlijke bak koffie en shoppen maar. Omdat de lente en zomer er weer aankomen vind ik dit nog leuker. Nu kan je namelijk weer shoppen voor bikini’s, jurkjes en sandalen. Echter heb ik dit keer hele andere items in mijn winkelmandje. Namelijk een aantal echt handige items voor de zomer. Wil je weten wat? Lees snel hieronder verder!

Zweten, zweten en nog eens zweten

In de zomer kan het heel heet worden. Zelfs in Nederland hebben we vorige jaar best wel wat écht warme dagen gehad. Heerlijk vind ik dat, maar het geeft ook wel wat problemen. Zo vind ik zweten echt een van de meest vieze dingen die er zijn. Ik weet ook wel dat zweten een natuurlijk iets is en dat ik mij niet zo moet aanstellen, maar ik hou er toch niet van. Gelukkig zijn er veel handige producten om zo min mogelijk te zweten of aan de buitenwereld te laten zien dat je zweet. In mijn winkelmandje voor aankomende zomer zitten dan ook een extra goede deodorant, een setting spray zodat mijn make-up er niet eraf zweet en een goede matte poeder voor de zwoele zomeravonden.

Lekker comfy

Waar ik normaal al niet van hou is een bh dragen. Ik vind het, zeker na een lange dag, echt niet meer lekker zitten. Wat een opluchting is het altijd als ik dat ding uit kan gooien en in mijn dikke trui lekker voor de tv kan gaan zitten. Helaas is het in de zomer vaak niet te doen om zonder bh te lopen, behalve als je een bikini onder je kleding hebt. Zeker met van die dunne zomerse topjes ziet het er niet uit als je daar niks onderaan hebt (onder een dikke trui kan nog soms, haha). Gelukkig ben ik laatst achter een geweldig fenomeen gekomen; een bh zonder beugel! Klik eventjes op de link en dan kom je op een website waar ze geweldige bh’s hebben die evenveel steun geven als bh’s met beugels, maar veeeeel comfortabeler zijn. Geweldige uitvinding dus.

Een klaptafeltje

Het derde product in mijn winkelmand valt een beetje buiten de categorie zweten, maar is niet minder leuk. Ik ga namelijk een klaptafeltje bestellen. Ik zal het even uitleggen. Ik woon in Amsterdam in een klein huisje op de eerste etage. Heel leuk, maar een tuin is ver te zoeken. Mijn buren hadden laatst beneden voor hun deur een bankje gezet en dat bracht mij op een idee. Ik kan namelijk hartstikke veel geld besparen (en uitgeven aan mijn vakantie) als ik zelf mijn eigen terrasje maak. Daarnaast hoef je je dan niet rot te zoeken naar een plekje op een terras en na een uur te concluderen dat je toch geen plek gaat vinden. Want Amsterdam wordt drukker en drukker. Dus met een mooi klaptafeltje en een paar krukjes kan ik lekker in mijn huisje koken en een fles wijn halen en dat lekker beneden opeten en drinken. Ideaal. Thanks buurman voor het idee!