Je kent het wel, je bent in verwachting, of net bevallen en er moet nog vanalles in huis gehaald worden voor de kleine. Zoals een paar leuke babyschoenen. Je man is hard aan het werk en heeft daar geen tijd voor. Je bent nog met zwangerschapsverlof dus het komt echt op jou neer. Nu zie je het niet echt zitten met je dikke buik, of net bevallen lichaam jezelf naar het winkelcentrum te slepen. Geloof me: We hebben dit allemaal meegemaakt. En op dit soort momenten dank ik de mensheid voor één van de geweldigste uitvinden ooit: Het internet en online shoppen. Je kan dus de leukste babyschoenen gewoon online kopen. Ik moet je wel waarschuwen, online shoppen in combinatie met zwangersschap hormonen kan zeer gevaarlijk zijn. En dan moet je aan het eind van de maand aan je man uitlegggen waar al die rekeningen vandaan komen. Ga dus het web op met een plan. En koop zo de leukste babyschoenen online.

1. Bedenk wat voor babyschoenen je zoekt

Babyschoenen komen net zoals volwassen schoenen in allerlei soorten en maten. Dus om te voorkomen dat je meteen de hele collectie opkoopt, denk dan eerst na wat voor soort babyschoenen je wil. Ik zal de mogelijkheden even opsommen. Je hebt de volgende soorten babyschoenen:
– Sneakers
– Laarsjes
– Slofjes

Sneakers kan je zowel in een hoog als laag model krijgen. De hoge modellen hebben vaak veters. Ze staan ontzettend schattig, maar kost wel meer tijd om aan te doen. De lage modellen hebben vaak klittenband en zijn dus makkelijker aan te doen.
Laarsjes zal je meestal voor een meisje kopen. Dit zijn stevige schoentjes die veel steun geven en leuk staan bij jurkjes en rokjes. Slofjes zijn meer voor in huis en als je baby nog niet kan lopen, zijn deze vooral fijn om de voetjes lekker warm te houden. Het kan dus best zijn dat je zowel slofjes als een andere soort babyschoenen koopt.

2. Bedenk hoeveel je wil uitgeven aan babyschoenen

Natuurlijk heb je een beperkt budget. Waarschijnlijk heb je al ontzettend veel geld uitgegeven aan je babyuitzet en de babykamer en wil je ook wat geld op je spaarrekening houden. Bedenk daarom dus eerst hoeveel geld je maximaal wil uitgeven. Ben je van plan meer dan 1 paar babyschoenen te kopen zoals een paar sloffen en een paar sneakers? Bedenk dan per paar hoeveel je wil uitgeven en hoeveel je in totaal wil uitgeven. Zo voorkom je dat je veel te veel geld uitgeeft onder invloed van je mamahormonen.
Zo, nu heb je een gedegen plan om de leukste babyschoenen online te kopen. Dit voorkomt een echtelijke ruzie en geeft je toch de vrijheid en het plezier van het online shoppen. Ik wens je een hele mooie babytijd toe.