Als je graag foto’s maakt, is het op een gegeven moment tijd voor een echte camera. De Canon M6 is een echte, goede camera die ook voor de amateurfotograaf goed te gebruiken is. De Canon M6 is een fijne camera die fijn in de hand ligt. En dat is belangrijk, zeker wanneer je voor het eerst met een camera in de weer gaat. De Canon M6 is wel echt wat anders dan de camera die in je mobiel zit. En dat is maar goed ook. De Canon M6 is een camera met veel meer opties, maar toch is deze camera, ook voor beginnende fotografen goed te gebruiken.

De Canon M6 maakt foto’s op hoge snelheid

Soms is een goede foto maken écht lastig. Denk bijvoorbeeld aan het fotograferen van je huisdieren. Die beesten kijken altijd net weg op het moment dat je wilt afdrukken. Met de Canon M6 is dit probleem verleden tijd. Je kunt tot wel 9 foto’s per seconde maken. Zo zit er altijd een goede foto bij. Maak je gebruik van auto focus? Dan kun je toch nog 7 foto’s per seconde maken. En dat is handig. Je hoeft zelf geen tijd te verdoen aan scherpstellen en ook als je onderwerp geen zin heeft om op de foto te gaan kun je toch scherpe foto’s maken.

De Canon M6 heeft een ingebouwde flitser

Je kent ze wel van de camera’s van vroeger: de pop up flitsers. De Canon M6 is ook voorzien van zo’n flitser. Hartstikke handig natuurlijk, je hebt dan altijd extra licht bij je. Toch heb je de flitser lang niet altijd nodig. Door de hoge lichtgevoeligheid en de goede beeldprocessor kom je, ook bij wat schemerige omstandigheden, ook zonder flitser al een heel eind. Mocht je toch willen flitsen, maar denk je niet genoeg te hebben aan de pop up flitser? Dan kun je eenvoudig een losse flitser op de camera monteren.

De Canon M6 is een goede camera voor weinig geld

Kijk, een goede camera kost geld, dat weten we allemaal. Maar een goede camera hoeft echt niet de hoofdprijs te kosten.De Canon M6 is hier een goed voorbeeld van. Om de aanschaf van deze camera nog aantrekkelijker te maken, kun je er accessoires bij bestellen tegen forse kortingen. Deze kortingen kunnen wel oplopen tot 16%! Wanneer je de accessoires er direct bij bestelt, weet je dat je voorlopig goed zit en fijn met je camera in de weer kunt gaan.