Alles wat beweegt trekt de aandacht. Of je nu in een winkel loopt, op een beurs of op een markt, als er ergens iets beweegt dan wordt jouw aandacht daar naartoe getrokken. Dit kan een televisie zijn, maar ook vlaggen trekken de aandacht. Op een relatief goedkope en eenvoudige manier kun jij je bedrijf promoten met zo’n wapperende reclamevlag. Een vlag bedrukken kan simpel op mijnreclamevlag.nl. In dit artikel beschrijven we een aantal voordelen van een vlag.

Het trekt de aandacht

Alles wat beweegt trekt de aandacht. Een vlag aan de muur van je bedrijf kan uw bedrijf laten opvallen. Het trekt je potentiële klanten naar je toe. Maar om daarbij gelijk een nadeel te noemen; een vlag mag je niet overal plaatsen, je trekt slechts de aandacht van mensen die langs jouw bedrijf rijden.

Vlag op maat bij Mijnreclamevlag

Een vlag kun je in elke maat en gewenste oplage bestellen bij Mijnreclamevlag. Ook als je er slechts één wilt, maken ze de vlag helemaal voor jou persoonlijk met jouw persoonlijke opdruk.

Goedkoop

Een vlag is een relatief goedkoop middel om als bedrijf op te vallen. Je schaft één keer een vlaggenmast of vlaggenstok aan en je laat een vlag bedrukken bij mijnreclamevlag en je bent klaar. Een vlag hoef je maar één keer op te hijsen en het kan een aantal jaren blijven hangen. Er wordt wel een advies gegeven om de vlag weg te halen bij windkracht 6 of meer. Dit is voor het behoud van je vlag. Een vlag gaat een jaar of drie mee.

Maar let wel: een kapotte en versleten vlag is weer geen positieve reclame voor je bedrijf.

Het vergroot de zichtbaarheid

Een wapperende vlag aan bijvoorbeeld je winkelpui vergroot de zichtbaarheid van je winkel. Je potentiële klanten zien de vlag al van verre wapperen en de kans is groot dat ze dan ook eens binnen zullen stappen. Mijnreclamevlag bedrukt de vlaggen met de allerbeste machines en daardoor is de bedrukking op beide kanten van de vlag goed zichtbaar.

Let er wel op dat je niet of nauwelijks tekst op de vlag laat bedrukken. Tekst is op een vlag vaak niet goed leesbaar. Een logo en/of bedrijfsnaam is voldoende.

Ook voor de particulier

Ook thuis heb je wel eens wat te vieren. Er is een zoon of dochter geboren, een verjaardag te vieren, een diploma gehaald of je hebt je rij-examen gehaald en je bent in het trotse bezig van een rijbewijs! Genoeg redenen om de vlag uit te hangen en de aandacht van je omgeving te trekken om dit blijde nieuws met iedereen te delen! Ook dan is Mijnreclamevlag er voor jou! Laat je persoonlijke vlag bedrukken en maak iedereen deelgenoot met alles wat jij thuis te vieren hebt!